Начало


Форум Младежко Предприемачество - StartUp 2016 - Go To Market

ФОРУМЪТ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ НА 14-15 МАЙ 2016

Пленарна зала в Община Варна
 1. КЛЮЧОВИ ПАРТНЬОРИ
  които ни подкрепиха на Форум Младежко Предприемачество – StartUp 2015
  • webest
  • inwave
  • novatv
  • bblf
  • movebg
 2. МЕДИЙНИ ПАРТНЬОРИ
  които ни подкрепиха на Форум Младежко Предприемачество – StartUp 2015
  • Списание Мениджър
  • economedia
  • inews
  • newtrend
  • novatv
 3. ОРГАНИЗАЦИОННИ ПАРТНЬОРИ
  които ни подкрепиха на Форум Младежко Предприемачество – StartUp 2015

За Форум Младежко Предприемачество – StartUp 2016 – Go To Market

Форум Младежко Предприемачество – StartUp 2016 – Go To Market e международно технологично стартъп събитие с основен акцент Маркетинг и бизнес развитие. Ориентирано е към стартъп обществото, проактивните младежи с предприемачески профил и бизнес средата. Целят насърчаването на креативното и иноватино бизнес мислене и създаването на благоприятна среда за обмяна на успешни бизнес модели, опит и добри практики. Форум Младежко Предприемачество – StartUp 2016 – Go To Market се организира в партньорство с Община Варна (Европейска младежка столица 2017).

За форума ще бъдат селектирани 30 StartUp проекта чрез нашата Форма за участие като StartUp. 10 от тях ще бъдат избрани за участие във форума. Те ще имат възможност да представят своите startup идеи, да се срещнат и да получат ментор в лицето на бизнес-ангели, маркетинг експерти с дългогодишин опит и едни от най-големите startup акселератори и фондове за рисков капитал.

Форум Младежко Предприемачество – StartUp 2016 – Go To Market е първото startup събитие в Европа без такса за участие, защото вярваме, че всеки, който е силно мотивиран да успее и притежава бизнес идея трябва да има достъп до подходяща среда, за да я развие. Събитието е отворено за 400 – 450 гости, притежаващи лична покана. Критерии за получаване на покана: притежаване на собствен бизнес, бизнес идея или лична мотивация за развиване на собствен бизнес.

Гост Лектори, Инвеститори и Ментори

 • Род Банър
  Род Банър

  основател на най-голямата B2B маркетинг и ПР компания в Европа – Banner Corporation [UK]

  14-15 май 2016

  18:00

  Brand Building – the crux of success

  Род Банър е експерт в сферата на МРТ – „Маркетинг, Реклама и Технологии“. Основател на маркетинг групата „Banner Corporation”, разрастнала се в най-голямата B2B агенция в Европа.
  Род е един от 100-те класирани от TechCity Insider в категорията Fresh Business Thinking Power за 2014/15г. През 2015 пък е избран за един от 100-те A-list предприемачи във Великобритания, които споделят познанията си със следващите поколения.
  Ангел-инвеститор в компании от бранша МРТ. Специалист в изграждането на брандове, монетизиране на маркетинг, мобилни дейности и социални мрежи. Има над 25-годишен опит в изграждането на осезаем, базиран на маркетинга успех за технологични компании.

 • Дрейтън Бърд
  Дрейтън Бърд

  една от най-значимите фигури в сферата на Директния маркетинг и Рекламата за последнит 25 години [UK]

  14-15 май 2016

  18:00

  The most important questions in business. Do you know the answers?

  Дрейтън Бърд е специалист в Директния маркетинг, онлайн и офлайн с 52 години практически опит. През 2003г. „Chartered Institute of Marketing” определя Дрейтън Бърд като един от 50-те специалисти в света, оформили развитието на съвременния маркетнг. Работил е за едни от най-големите марки в цял свят – Audi, Bentley, British Airways, Cisco, Deutsche Post, Ford, IBM, McKinsey, Mercedes, Microsoft, Nestle, Philips, P&G, Toyota, Unilever, Visa and Volkswagen. Със своя неограничен капацитет Дрейтън е подпомогнал продажбите на разнообразни продукти – от самолетите „Airbus” до анимацията „Peppa Pig”.
  Автор е на 6 книги, издадени на 17 езика, като едната от тях „Директен и Дигитален маркетинг на здравия разум” е бестселър за всички години от 1982 насам. Отличен е с множество награди за Цялостен принос.

 • Иван Хернандез
  Иван Хернандез

  основател на The Digital Loop [PL]

  14-15 май 2016

  18:00

  Fly High: How to Create, Innovate and Lead at the Highest Level

  Иван Хернандез е основател на The Digital Loop. Стратег в сферата на Дигиталния маркетинг и Потребителското изживаване, консултатнт по бизнес развитие с международен опит в стратегическото консултиране, рекламата, маркетинга и медийния сектор.

 • Жечко Кюркчиев
  Жечко Кюркчиев

  съосновател на Фикосота Холдинг [BG]

  14-15 май 2016

  18:00

   

  В началото на 90-те години заедно с брат си стартират бизнес в сферата на отоплителната техника. Създават марката Теси, която е шестият по големина производител в Европа,както и най-големият производител на маслени радиатори на континента. Дейността се разраства, създава се и друго дружество в сферата на бързооборотните стоки. Фирмата е част от „Фикосота Холдинг“, която притежава и развива няколко от най-силните Български марки на пазара днес: Теси, Савекс, Семана, Ехо, Пуфис, Емека, Милде, Брускети Марети, Тертер.

 • Алдо де Жонг
  Алдо де Хонг

  съосновател на Claro Partners and Startupbootcamp IoT& Data [ES]

  14-15 май 2016

  18:00

  How to leverage IoT to bring succesful new products and services to the market

  Алдо де Хонг е съосновател на Claro Partners and Startupbootcamp IoT & Data. Компанията разработва бизнес модел за иновации и дизайн на услугите в контекста на големи изменения като икономика на личните бази данни, нови модели за собственост, мрежи за обмяна на стойност и IoT (internet of things)

 • Тодор Брешков
  Тодор Брешков

  управляващ съдружник в LAUNCHub [BG]

  14-15 май 2016

  18:00

   

  Тодор Брешков е управляващ съдружник в LAUNCHub [BG] – фонда за сийд инвестиции. Съосновател, активно работи с компаниите от портфолиото от процеса на селекция до придобивенето на дял и последващо консултиране и развитие на отделните бизнеси. Участва и в последващото привличане на инвеститори за компаниите и подготовката им за реализиране на следващ кръг на финансиране.

 • Дилян Димитров
  Дилян Димитров

  съосновател на Eleven Accelerator Venture Fund [BG]

  14-15 май 2016

  18:00

   

  Дилян Димитров е съосновател на Eleven Accelerator Venture Fund работи с компаниите от портфолиото от процеса на селекция до придобивенето на дял и последващо консултиране и развитие на отделните бизнеси.

 • Dimitar Vasilev
  Димитър Василев

  съосновател на Webest Ltd и Български Бизнес Форуми [BG]

  14-15 май 2016

  18:00

   

  Димитър Василев е един от най-добре познатите бизнесмени във Варна. Той е изпълнителен директор на „Уебест” OOД – една от най-добре развитите компании за дигитален маркетинг в региона. Съосновател и председател е на СНЦ „Български Бизнес Форуми”, което има за цел насърчаване на предприемаческата дейност в България. До момента са организирани 17 инвестиционно предприемачески форума с известни личности от бизнеса и един двудневен StartUp форум, привлякъл световно известни бизнесмени и ангел- инвеститори. Член е на УС на Варна Европейска Младежка Столица 2017 и член на УС на Round Table Варна. Стреми се да развива предприемаческото и личностното развитие у младите хора във всяко свое начинание.

 • Жюстин Томс
  Жюстин Томс

  експерт по онлайн медии, онлайн маркетинг и PR [BG]

  14-15 май 2016

  18:00

   

  Жюстин Томс е един от водещите експерти и предприемачи у нас в областта на онлайн медиите и онлайн маркетинга. Създава и управлява уеб агенцията ABC Design and Communication от 1998г. и онлайн медийната група „Аз медиа” от 2001г., включваща сайтовете Az-jenata.bg, Az-deteto.bg, LudiMladi.bg и др. От юни 2011г. медийната група е част от портфолиото на Инвестор.бг.
  Жюстин Томс е основател и организатор на конкурса за най-добър български сайт и най-добро интернет присъствие „БГ Сайт” от 1999г. насам. Автор е на 10 книги по темите онлайн медии и маркетинг, уеб присъствие. Специалист е в сферата на интерактивната реклама, медийното планиране за интернет, имейл маркетинга и Web 2.0. Дългогодишен преподавател и лектор на семинари и корпоративни обучения на тема онлайн медии, PR, маркетинг и реклама в интернет в България и чужбина.

 • Радослав Гайдарски
  Радослав Гайдарски

  главен оперативен директор на Империя мобайл [BG]

  14-15 май 2016

  18:00

   

  Радослав Гайдарски е главен оперативен директор на компанията за софтуерен аутсорсинг „Империя мобайл“, която е част от гейм разработчика „Империя онлайн“. Има повече от 10-годишен опит в сферата на IT като последните 5 от тях се е отдал на софтуерен аутсорсинг. Завършил бакалавърска степен по бизнес администрация в City University в Сиатъл и впоследствие има магистърска степен по управление на проекти. Решава да се завърне в България, защото смята, че тук има неограничени възможности за развитие, които могат да се осъществят.

 • Мира Кръстева
  Мира Кръстева

  зам.-председател, GEM Bulgaria [BG]

  13-15 may 2016

  18:00

   

  Мира Кръстева е предприемач, със специален интерес към децата и младежта, трансформация на образованието, неформално образование и фокус да спомогне България да става все по-добро място за живеене.
  В Лондон, тя управлява проекта Urban Age – международни конференции на високо ниво на тема урбанизъм, който е създаден от London School of Economics и фондацията Alfred Herrhausen Society на Deutsche Bank. В Ирландия, заедно със съпруга си, основава първото българско училище в южна Ирландия.
  От завръщането си в България със семейството си, Мира е предприемач, в допълнение на ролята си на член на борда на GEM България. Мира е сертифициран PRINCE2 мениджър проекти и е учила бизнес администрация и световна политика. Съавтор на първия национален доклад на GEM – България 2015 (предстои през 2016).

 • Шон Колсън
  Шон Колсън

  ангел-инвеститор, изпълнителен директор на PC Consultancy [UK]

  14-15 май 2016

  18:00

   

   

 • Христо Стоянов
  Христо Стоянов

  регионален мениджър в Европейски Инвестиционен Фонд за България [BG]

  14-15 май 2016

  18:00

   

  Христо Стоянов е регионален мениджър в Европейски Инвестиционен Фонд за България.
  Управлява дейностите по бизнес развитие на Европейския Инвестиционен Фонд в България. Отговаря за операциите на български холдингов фонд, предоставящ финансиране за малкия и среден бизнес от структурните фондове на ЕС. Той е член на директорския борд на ДЖЕРЕМИ България.

 • Емил Лазаров
  Емил Лазаров

  съучредител и първи президент на RT 5 Varna [BG]

  13-15 май 2016

  18:00

   

  На 40 години, женен с 2 деца – владее 6 езика – 10 години опит в областта на авио компаниите – 11 години опит в управление на независими хотели – собственик и управител на ваканционни имоти в България и Испания – собственик и управител в бизнес търговия на фондовата борса базирана върху метода на Елиът Уейв – собственик на бизнес за булчински рокли в Испания – съучредител и първи президент на Round Table 5 Варна и IRO на Round Table България – вице президент на Международно Френско Училище Варна

 • Боян Бенев
  Боян Бенев

  CMO, MammothDB [BG]

  14-15 май 2016

  18:00

   

  Боян Бенев е основател на Forward.li и телевизионен водещ на БНТ. На 16 години основава първата си компания – Critica Marketing Limited, а на 23 е избран за „Най-добър млад предприемач във Великобритания“ от списание Start Your Business. През 2009 година се завръща в България и работи като консултант в областта на маркетинга, продажбите, медиите и информационните технологии. Създател и председател e на Българския клъстер за предприемачество и иновации.

Програма

1:00
1:15
1:30
1:45
2:00
2:15
2:30
2:45
3:00
3:15
3:30
3:45
4:00
4:15
4:30
4:45
5:00
5:15
5:30
5:45
6:00
6:15
6:30
6:45
7:00
7:15
7:30
7:45
8:00
8:15
8:30
8:45
9:00
9:15
9:30
9:45
10:00
10:15
10:30
10:45
11:00
11:15
11:30
11:45
12:00
12:15
12:30
12:45
13:00
13:15
13:30
13:45
14:00
14:15
14:30
14:45
15:00
15:15
15:30
15:45
16:00
16:15
16:30
16:45
17:00
17:15
17:30
17:45
18:00
18:15
18:30
18:45
19:00
19:15
19:30
19:45
13 май
14:00 - 16:00
Обиколка на града и важни срещи
20:00 – 22:00
Частна вечеря (Лектори и организатори)

Бизнес обяд с лекторите

Обяд Вариант 1:

Минерална вода/0.330мл./

Салата Феличита/0.290кг./
/зелена салата,рукола,спанак,авокадо,домати,синьо сирене,филирани бадеми,дресинг/

Пиле с крем от сирена/0.400кг./
/пилешко филе с крем от сирена с картофен тарт/

Обяд Вариант 2:

Минерална вода/0.330мл./

Салата Прованс/0.310кг./
/зелена салата,домати,краставици,пресен пипер,лук,сирене,маслини,дресинг/

Свинско бон филе с лайм/0.400кг./
/свинско бон филе,мед,сос,пюре от кореноплодни,сотирани,тиквички/

Гала вечеря с лекторите

Вечеря Вариант 1:

Минерална вода/0.330мл./

Вино”Долче Вита” – 1чаша/0.180мл./
/”Ризлинг“ Варна и Кюве „Долче Вита” /

Салата Сити/0.280кг./ /зелена салата,салата Айзберг,чери домати,чинс от бекон,крема сирене,сушени домати,дресинг/

Специалитет“Градината“/0.350кг./
/пилешко филе ,манатарки,печурки,сметана/

 

Вечеря Вариант 2:

Минерална вода/0.330мл./

Вино”Долче Вита” – 1чаша/0.180мл/
/”Ризлинг“ Варна и Кюве „Долче Вита” /

Салата Панцанела/0.350кг./
/домати,краставици,пресен пипер,маслини,червен лук,сирене,крутони,дресинг/

Свински медальони с гъши дроб и кедрови ядки/0.400кг./
/свинско бон филе,кафяв сос,гъши дроб,кедрови ядки,картофен тарт/

Те ни подкрепиха

 • Webest Ltd
 • Turkish airlines
 • Beepal
 • Round Table
 • International Hotel & Casino
 • innowave
 • Startup Istanbul
 • Yumena
 • Planex
 • Aquatec
 • Accounting Group
 • Nov Dom
 • varna

 

Медийни Партньори

 • Varna European Youth Capital 2017
 • nova tv
 • Manager Magazine
 • Magazine Obekti
 • Job TIger
 • Бълфария Утре
 • Magazine VIP
 • CEO Club Bulgaria
 • Soft Uni
 • Student Council at Economical University Varna
 • Varna Free Univercity

 

Организационни партньори

 • Hyp Communication
 • Miralco
 • Association of Bulgarian Leaders and Entrepreneurs - ABLE
 • НЛП Тренинги с Алекс Попов - Успех отвъд границите
 • Start It Smart
 • bblf
 • Move BG - Civil platform for discussion and joint action
 • forte j
 • biz labs
 • startup factory
 • Soft Uni
 • aiesec
 • jci
 • Club Marketing at EU Varna
 • Student Council at EU Varna
 • Student Council at TU Varna
 • StartUP Foundation
 • 9academy
 • Party DJ Rentals
 • Party DJ Rentals
 • Young Entrepreneur
 • ESN
 • EU Varna
 • TU Varna

 

Стрийм партньор

Хостинг партньор

Формата за регистрация е затворена.
Благодарим Ви за проявения интерес!Форум Младежко предприемачество – StartUp сe организира от сдружение с нестопанска цел Български Бизнес Форуми.

Заяви участие

Вашето плащане е направено успешно

Благодарим Ви за проявения интерес!